Verighete  Calitate și Rafinament Inele de logodna si verighete la comanda Bijuterii făurite sub atenția celor mai iscusiți bijutieri ! Inele de logodna si verighete la comanda Un “da”,simplu, spus pentru toata viața ! Bijuterii la comandă Confectionăm bijuterii la comandă!
Verighete Calitate și Rafinament
Inele de logodna si verighete la comanda Bijuterii făurite sub atenția celor mai iscusiți bijutieri !
Inele de logodna si verighete la comanda Un “da”,simplu, spus pentru toata viața !
Bijuterii la comandă Confectionăm bijuterii la comandă!

Magazinul De Verighete va propune modele noi de verighete din aur pentru a va ajută să celebrați iubirea voastră.

La orice pereche comandata beneficiati gratis de:

  •  gravură cu laser 
  • cutie pentru biserica
  • garanție 12 luni

 

Cum cumpăr?

Este foarte simplu. Poți să îți atelgi modelele dorite de pe site și să vi la noi în show-room pentru a le vedea în realitate și a plasa comanda.

Ce înseamnă garanție?

Dacă aveți orice probleme referitoare la verighete cum ar fi mărimea sau dacă doar doriti sa le scoateti zgarieturile rezolvam aceste probleme pe perioada garantiei gratis!

 

              

 

 

              Verighetele pot fi însoțite de un diamant sau pot fi modificate după dorințele dumneavoastră, pentru a fi cu adevărat deosebite. Modificările sunt legate de culoare,lățime, pietre sau diamante.

             Absolut toate verighetele comercializate de noi sunt fabricate în România astfel operatiunile de intretinere si executare sunt efectuate in cel mai scurt timp.

              Când este vorba de aur alb, noi folosim doar aur alb în masă. Nu lucream cu bijuterii rodinate, care se decoloreaza in timp.Verighetele noastre din aur alb,raman albe in timp.