Despre verighete

Verigheta reprezinta simbolul unirii dintr-un cuplu. Conform traditiei verigheta se poarta pe mana stanga si anume pe inelar ( al patrulea deget) deoarece de la acest deget porneste o vena a dragostei (vena amoris) care duce direct catre inima.

Ele in mod normal sunt confectionate din aur galben, alb, roz si in diferite combinatii de noante. Pot fi de carataj diferit, atat de 14k(carate) cat si de 18k(carate). Este indicata folosirea aurului de 14k deoarece este mai dur si ofera verighetelor o rezistenta mai mare in timp.

Aurul folosit de noi este unul de o calitate superioara avand in compozitie argint fin si aliaje moderne, important fiind faptul ca nu folosim nichel deoarece prezenta acestuia in bijuterii poate provoca diverse alergii.

Toate verighetele noastre au functia comfort, adica sunt bombate la interior pentru a nu taiat degetul si a face purtarea lor cat mai confortabila.

Spre deosebire de majoritatea verighetelor din aur alb provenite din Turcia care sunt doar rodinate (suflate cu rodiu, un metal alb), verighetele noastre din aur alb sunt albe in toata adancimea lor si astfel in timp nu se pot decolora.